top of page
Search
  • Writer's pictureAnda Suta

Despre claritate şi stare de bine în viaţa personală şi profesională


De multe ori am întâlnit clienţi care atunci când încep un program de coaching şi dezvoltare personală împreună cu mine şi sunt întrebaţi ce îşi doresc de la acest program şi de la mine, răspund “Vreau să gândesc mai bine” sau “Vreau să ştiu ce să fac şi să fiu mai prezent în ceea ce fac” sau “Vreau să nu mai fiu îngrijorat”.


Toate acestea au un numitor comun şi anume: claritatea. Claritatea înseamnă să-ţi limpezeşti mintea şi să treci la acţiune, să finalizezi ce îţi propui. Cu cât laşi mintea să gândească mai puţin, nu o laşi să creeze scenarii sau să analizeze în detaliu, cu atât acorzi mai multă atenţie acţiunii şi te concentrezi pentru a da tot ce e mai bun din tine. Tot ceea ce ai de făcut într-o primă fază e să articulezi ceea ce îţi doreşti, îţi propui şi să răspunzi la întrebările ce, cum, când şi mai ales care e scopul pentru care faci ceea ce vrei să faci , pentru ca apoi să treci la treabă. Pot înşira o listă lungă de beneficii ale unei “minţi clare,” însă mă voi rezuma la câteva:


- Când ai claritate şansele tale de reuşită cresc considerabil;

- Elimini stresul şi eşti mult mai calm şi relaxat;

- Te concentrezi pe acţiune şi nu mai construieşti “scenarii”;

- Te bucuri de prezent şi eşti capabil să faci schimbări;

- Nu îţi alimentezi îndoielile, eşti mai încrezator şi confortabilAi mai multă intuiţie şi esti mult mai inspirit.


Dacă vrei să afli mai multe despre cum să obţii claritate şi să te bucuri de realizarile tale, te invităm să afli mai multe despres cartea “Little Book of Clarity” de la Book Express http://www.books-express.ro/book/9780857086068/Little-Book-of-Clarity,VSC.html şi să încerci o sesiune de coaching cu mine, Anda Suta,


You are more. Pe curand!

bottom of page